Încep pregătirile pentru ”Toamna buzoiană” 

 

 

Încep pregătirile pentru o nouă ediție a ”Toamnei buzoiene”, cel mai mare și mai bogat târg agro-alimentar al anului. În acest an, sărbătoarea recoltei este organizată de Primăria Buzău, prin Centrul Cultural ”Alexandru Marghiloman” și Societatea “Piețe, Târguri și Oboare” Buzău, în parteneriat cu Direcția Agricolă.  

Târgul de toamnă va fi deschis oficial pe 18 septembrie, la ora 13.00 și se va închide în seara zilei de 25 septembrie, cu un spectacol muzical. Ca în fiecare an, sărbătoarea recoltei va atrage sute de buzoieni dornici să-și umple cămările pentru perioada sezonului rece. Producători din tot județul, agricultori, grădinari, apicultori ori crescători de păsări și de animale, dar și meșteri populari, vor oferi cele mai bune produse vizitatorilor, la prețuri mai bune decât în piețile orașului. 

Grătarele cu mici, cârnați sau fripturi, împreună cu muzica populară adevărată și cu halbele de bere ori cu cănile de must proaspăt, vor întregi atmosfera de sărbătoare și le va oferi buzoienilor și un prilej de distracție, pe lângă sacoșele pline cu roadele toamnei.

 

 

 

 

 

 

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: