Începe programul „Litoralul pentru toţi”

LitoralMai este o zi şi, calendaristic, se termină vara dar chiar și așa  atmosfera de vacanţă nu a părăsit litoralul. Peste 200 de mii de turişti au profitat de ultimul weekend la malul mării cu soare estival. Unităţile de cazare au fost pline, iar preţurile mult mai mici iar reducerile continuă întrucît din 31 august începe programul Litoralul pentru Toţi.

Oficialii patronatelor din turism precizează că la această ediţie sunt practicate aceleaşi tarife ca la ediţia de primăvară. Programul se va desfăşura în perioada 31 august-11 octombrie.

De exemplu, pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie, tarifele maximale pentru un sejur de 6 nopţi/persoană sunt de 205 lei la hotelurile de o stea, fără mic dejun, şi de 235 lei / la un hotel de două stele, ajungând la 265 lei la unităţile de cazare de trei stele.

Pentru turiştii care aleg să stea la un hotel de două stele, varianta cu mic dejun, preţurile ajung la 315 lei de persoană, pentru şase nopţi de cazare, şi merg până la 425 lei la hotelurile de trei stele. Pentru un sejur de şase nopţi cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun, preţul este de 485 lei, respectiv de 605 lei pentru hotelurile de cinci stele.

De asemenea, ca şi la ediţia precedentă, turiştii beneficiaza de o opţiune suplimentară, varianta All Inclusive, care asigură toate cele trei mese – servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă. Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de cinci nopţi de persoană ajung la 765 lei la hotelurile de trei stele, 875 lei în cazul hotelurilor de patru stele şi 985 lei pentru all inclusive la unităţile de cinci stele.

În ceea ce priveşte sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche), tarifele maximale pentru această ediţie (un sejur de şase nopţi de persoană) pornesc de la 159 de lei la un hotel de o stea, fără mic dejun şi ajung la 469 lei la hotelurile de cinci stele, cu mic dejun inclus.

„De opt ani lansăm, în această perioadă, cele mai mici tarife de vacanţă pentru litoralul românesc. Programul Litoralul pentru toţi se află la cea de-a 16-a ediţie, ca program tradiţional în care patronatele hoteliere şi cel al agenţiilor de turism şi-au dat mâna în vederea atragerii turiştilor în perioada de extrasezon pe litoralul românesc, în condiţiile în care nicio altă destinaţie externă nu vine cu o ofertă atât de avantajoasă”, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: