INDIVID PERICULOS, după gratii. Vezi ce a făcut tânărul căutat de polițiști mai bine de 2 luni!

catuseUn individ de 18 ani, de etnie romă, care a fost pe punctul de a omorî un tânăr în plină stradă și l-a atacat pe un altul cu cuțitul a fost prins de polițiști care-l căutau începând din seara de 31 mai. Atunci, individul extrem de periculos  s-a luat pe stradă, în zona Unirii, de un tânăr, l-a alergat fluturând în aer un cuțit, l-a amenințat că-l taie, iar când acesta s-a împiedicat și a căzut la pământ iar doi prieteni i-au sărit în ajutor, agresorul s-a năpustit asupra acestora. Pe unul dintre tineri,  individul l-a tăiat în zona călcâiului, iar celui de-al doilea i-a provocat leziuni care i-au pus viața în pericol. De atunci, agresorul a reușit să se ascundă de Poliție, fiind căutat mai bine de două luni. Miercuri seară, tânărul periculos a fost depistat și prins de polițiști, în trafic, prezentat  Parchetului și apoi instanței care l-a trimis după gratii, în arest  preventiv pentru următoarele 30 de zile.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au dispus la data de 19.08.2015 punerea in miscare a actiunii penale împotriva inculpatului minor M.M  pentru comiterea  infracțiunilor de tentativă de omor si loviri sau alte violente.

Din cercetările efectuate si probele administrate in cauză, rezultă că in seara zilei de 31.05.2015, inculpatul M.M in timp ce se afla la intersectia străzii Patriei cu bulevardul Unirii din mun.Buzău, având asupra sa un briceag, l-a injunghiat in zona femurală a piciorului stâng pe C.D.V, căruia i-a cauzat leziuni ce i-au pus viata in primejdie. S-a mai reținut că in aceeași imprejurare inculpatul M.M, cu acelasi briceag, l-a tăiat in zona călcâiului stâng si pe B.M.V, cauzându-i leziuni ce nu au necesitat zile de ingrijiri medicale.

A rezultat, de asemenea, că după comiterea faptelor, inculpatul a plecat din mun.Buzău in mun. București mergând la un văr al său, până la jumătatea lunii august 2015, sustrăgându-se astfel de la cercetări. A fost identificat in trafic de organele de poliție in ziua de 19.08.2015 in centrul mun.Buzău.

Inculpatul M.M a fost retinut pentru 24 de ore, începând cu data de 19.08.2015 si a fost prezentat instantei – Tribunalul Buzău cu propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău privind luarea măsurii arestării preventive.

Prin încheierea din 20.08.2015 instanta a admis propunerea parchetului, a dispus arestarea preventivă a inculpatului M.M pentru 30 de zile si emiterea mandatului”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: