ION VASILE-candidatul oficial la șefia PSD Buzău

Doctorul Ion Vasile, fostul președinte al PSD Buzău și-a depus miercuri dimineață ,oficial, candidatura la conducerea PSD Buzău. Având o experiență de 20 de ani în conducerea social-democraților buzoieni, DOCTORUL s-a relansat în lupta pentru un nou mandat în fruntea partidului, considerându-se soluția morală în conducerea partidului.

Relaxat, dar stăpân pe situație, DOCTORUL s-a dovedit încă o dată un bun strateg al relansării sale în lupta pentru sefia PSD Buzău. În prezența susținătorilor candidaturii sale,senatorul Victor Mocanu, deputatul Marian Ghiveciu și deputatul Adrian Mocanu, doctorul Ion Vasile și-a înregistrat înscrierea pentru un nou mandat la președinția PSD Buzău, însoțită de o cerere prin care solicită date concrete referitoare la organizarea și termenii desfășurării conferinței județene pentru alegeri în cadrul PSD Buzău.

În stilul caracteristic, DOCTORUL s-a definit a fi în deplinătatea facultăților mentale, apt pentru a conduce:

Am fost la IML, am constatat că sunt viu,mi-au dat un certificat și am considerat că în democrația internă a partidului trebuie respectat și dreptul de a alege și de a fi ales. Din aceste considerente și pentru că nu îmi e indiferent ce se întâmplă în PSD după ce am condus această organizație timp de 20 de ani, am decis că vreau să fiu ales și să nu fiu ales într-o conferință transparentă, fără intervenția nimănui. Suntem o echipă mare care dorim reașezarea și revenirea la niște norme de comportament etice. Am depus candidatura fără a avea o înștiințare că pe 19 09 2015 se va organiza o conferință județeană, am depus candidatura cu speranța că ne vom putea confrunta în condiții egale – a declarat doctorul Ion Vasile.

El a declarat că gruparea care îl susține nu reprezintă a gașcă, nu-i apropie complicitățile și nu au afaceri în comun.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: