Ion Viorel, replică la decizia FRF: „AU VRUT RĂZBOI, LE DAU RĂZBOI!”

viorel-ionViorel Ion a dat o replică dură pe contul de Facebook la decizia FRF de a-l suspenda timp de doi ani din activitatea sportivă și la plata a două miliarde lei vechi drept penalități, fiind acuzat, împreună cu jucători și oficiali ai clubului de fotbal că ar fi aranjat peste 10 meciuri în sezonul trecut din Liga 2 dar și meciuri amicale din Turcia. El susţine că decizia FRF are la bază o luptă politică.

„Astăzi, voi denunţa legăturile de tip MAFIOT dintre conducerea Federaţiei Române de Fotbal şi PSD, reprezentat de Marcel Ciolacu, secretarul Camerei Deputaţilor!

Ieri, la miezul nopţii, precum hoţii la drumul mare, cei de la FRF m-au suspendat pentru 2 ani din fotbal, împreună cu aproape toţi jucătorii şi stafful tehnic al Gloriei Buzău, pentru nişte acuzaţii pentru care nu există NICIO PROBA, ci doar interese politice!

Asta pentru că m-am înscris în lupta pentru Primărie, pentru că ştiu că voi, buzoienii, mă veţi alege primar!

După ce au distrus financiar Gloria Buzău, în frunte cu Dan Tulpan, ducând clubul la faliment, cei din Federaţie, în cârdăşie cu cei din PSD, doresc să mă „răsplătească” pentru faptul că am făcut că echipa să supravieţuiască până acum. Ei cred că această lovitură mă va face să renunţ. Greşit! Voi face recurs, voi extinde procesul şi în civil şi nu numai atât.

Nici nu ştiu ce rău şi-au făcut! Voi denunţă la DNA corupţia din FRF şi implicarea PSD, mă voi apară total în faţă minciunilor aruncate acum, la finalul campaniei şi, în ciuda tuturor hoţilor şi corupţilor, voi câştigă Primăria Buzău! Voi lupta până la capăt şi adevărul va triumfă! Aşa să îmi ajute Dumnezeu!”, a scris Ion Viorel pe pagina sa de Facebook.

În replică, deputatul Marcel Ciolacu, a reacționat de asemenea pe pagina sa de socializare: „FRF a decis aseară excluderea din viața sportivă a lui Ion Viorel, pentru aranjarea unor meciuri de fotbal ca să câștige bani din pariuri. Acesta este candidatul pe care clanul Mocanu îl propune pentru Primăria Buzău. Este cel care ne dă tuturor lecții de cinste și moralitate, cel care vrea să aducă schimbarea în politica buzoiană. Un blatist!”.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: