Ionela Voicu, contracandidata nr. 1 a Getei Burducea, cere Ministerului Educației anularea concursului pentru funcția de inspector general

ionela-voicu-525x480Ministerul Educației a scos la concurs postul de inspector general al Inspectoratului Școlar Buzău. În fața unui asemenea anunț, învățătoarea Ionela Voicu, cea care a candidat de două ori pentru postul de general al învățământului și a obținut cele mai bune rezultate, fără a reuși însă să promoveze, cere ministerului de resort anularea examenului. Și asta pentru că Ionela Voicu își caută dreptatea în justiție după ce a fost respinsă de la examen în două rânduri, spune ea nejustificat. Fiind un proces pe rol, Voicu spune că Ministerul nu poate scoate la bătaie funcția menționată.

Am depus o plâgere prealabilă la Ministerul Educației pentru a cere amânarea concursului pentru ocuparea postului de inspector general al IȘJ Buzău, conform procedurii, deoarece pentru ocuparea acestui post este deja pe rol un proces la Curtea de Apel București. Cerem amânarea concursului până la rămânerea definitivă a hotărârii judecătorești în cauza respectivă, pentru a nu se crea o situație conflictuală cu noul ocupant al postului, în situația în care noi vom avea câștig de cauză, în proces, cum de altfel ar fi normal. De asemenea, am depus și la Curtea de Apel București un capăt de cerere prin care solicităm instanței să informeze Ministerul Educației că pe rol se află un dosar tocmai pentru ocuparea acestui post la IȘJ Buzău, șituație în care nu poate fi organizat în mod legal un alt concurs. Având în vedere că timpul necesar parcursului documentelor între instituțiile sus menționate este foarte scurt și nu cred că se pot rezolva cererile noastre în timp util, mă văd nevoită, pentru a treia oară, să particip la acest concurs. Îmi pun întrebarea, câte concursuri are nevoie PSD-ul să organizeze, în incercarea disperată de a-și menține non-valorile în funcție?” – a declarat, pentru buzaumedia, Ionela Voicu.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: