La ședința următoare, Consiliul Județean își va alege noul vicepreședinte

La ședința următoare, Consiliul Județean Buzău își va alege viitorul președinte. Declarația îi aparține șefului miniparlamentului județean, Petre Emanoil Neagu.

„Un vicepreședinte va fi ales la o ședință viitoare. PSD a făcut două nominalizări, Adrian Petre și Ștefan David, dar timpul a fost scurt și nu am putut introduse pe ordinea de zi a ședinței de miercuri un proiect pentru că sunt probleme mai importante de rezolvat. Sunt tot felul de voci care nu spun ceea ce trebuie, unii promit și nu se țin de cuvânt, dar la ședința următoare va fi ales și un vicepreședinte”, a declarat Petre Emanoil Neagu, șeful Consiliului Județean Buzău.

În acest moment, CJ Buzău are un singur șef, în persoana lui Petre Emanoil Neagu, deși organigrama prevede un președinte și doi vicepreședinți.

La această situație s-a ajuns după demisia liberalului Cristi Romanescu din funcția de vicepreședinte. Ulterior, președintele Cristi Bîgiu nu a mai fost lăsat de judecători să-și exercite funcția în care a fost ales, pe durata în care se află sub control judiciar în procesul în care este judecat pentru luare de mită.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: