„Litoralul pentru toți”, pe punctul de a începe. Vezi care sunt preţurile pentru sejururi în extrasezon

LitoralProgramul „Litoralul pentru toți” este pe punctul de a începe. Asociaţia Litoral-Delta Dunării şi patronatele din turism au anunţat lansarea ediţiei de toamnă a programuluicu sejururi în extrasezon pe litoralul românesc pornind de la 205 lei de persoană pentru şase nopţi de cazare. Programul se va desfăşura în perioada 31 august-11 octombrie.

Pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie, tarifele maximale pentru un sejur de 6 nopţi/persoană sunt de 205 lei la hotelurile de o stea, fără mic dejun, şi de 235 lei / la un hotel de două stele, ajungând la 265 lei la unităţile de cazare de trei stele.

Pentru turiştii care aleg să stea la un hotel de două stele, varianta cu mic dejun, preţurile ajung la 315 lei de persoană, pentru şase nopţi de cazare, şi merg până la 425 lei la hotelurile de trei stele. Pentru un sejur de şase nopţi cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun, preţul este de 485 lei, respectiv de 605 lei pentru hotelurile de cinci stele.

De asemenea, ca şi la ediţia precedentă, turiştii beneficiaza de o opţiune suplimentară, varianta All Inclusive, care asigură toate cele trei mese – servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă. Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de cinci nopţi de persoană ajung la 765 lei la hotelurile de trei stele, 875 lei în cazul hotelurilor de patru stele şi 985 lei pentru all inclusive la unităţile de cinci stele.

Până în prezent s-au înscris în program 40 de hoteluri din staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie un număr de 4.584 de locuri pe serie. Aceste locuri vor fi vândute în peste 68 de agenţii din toată ţara.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: