Loredana, Cargo și Mihai Mărgineanu, vedetele serbării care se întâmplă în week-end în centrul Buzăului

piata-dacia-concert1Platoul din Piața Daciei este în week-end scena Serbărilor Timișoreana, eveniment care va aduce în fața buzoienilor artiști în mare vogă ai momentului. Printre alții, Loredana și Mihai Mărgineanu vor urca pe scena din centrul orașului și îi vor încânta pe buzoienii dornici de distracție și voie bună.

Serbările Timișoreana se întâmplă la Buzău în zilele de 8 și 9 august, când buzoienii sunt invitați să savureze bere proaspătă și să se bucure de muzică de bună calitate. Berea rece va merge la fix cu friptura și micii ce vor sfârâi pe grătare, bucatele de soi urmând a fi asezonate cu concursuri care vor încinge la maximum atmosfera.

 Sâmbătă, 8 august, buzoienii îi vor putea vedea pe viu pe rockerii de la Cargo care vor susține un concert aniversar pentru cei 30 de ani de carieră. Muzica populară va fi adusă buzoienilor de artiștii de la  Ansamblul Țara Vrancei. Duminică, 9 august, buzoienii vor petrece alături de energica Loredana și Mihai Mărgineanu, care au pregătit spectacole memorabile.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: