Lucrări de mentenanță la sistemul de comunicații de date al CNAIR! Posibile întreruperi în activitatea de emitere a rovinietelor și peajelor

Sursa foto:dogtownmedia.com

În perioada 09.12.2018 ora 23:00 – 10.12.2018 ora 01:00 vor fi executate lucrări de întretinere în sistemul de comunicații de date, fapt pentru care în acest interval vor fi întrerupte comunicațiile de date în Agențiile de Control și Încasare din punctele de trecere a frontierei. Întreruperea comunicațiilor de date în Agențiile de Control și Încasare din punctele de trecere a frontierei vor afecta fluența traficului. Prin urmare, CNAIR roagă  utilizatorii să manifeste înțelegere față de acestă situație.

De asemenea, din cauza acelorași lucrări de mentenanță, există posibilitatea să fie afectată emiterea rovinietelor și peajelor prin intermediul SMS, a portalului erovinieta.ro, a aplicației mobile etarife, dar și în anumite puncte de distribuție aparținând SC ROMPETROL DOWNSTREAM SRL. Astfel, pentru evitarea aplicării unor sancțiuni contravenționale, utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi au obligația de a achita rovinietele și peajele prin intermediul celorlalte modalități puse la dispoziție de către CNAIR prin distribuitorii autorizați.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: