Mamă și doi copii, din Râmnicu Sărat, dispăruți de acasă, posibil plecați în Italia

Polițiștii râmniceni caută o femeie, de 24 de ani, din Râmnicu Sărat, a cărei dispariție a fost semnalată Poliției în data de 9 septembrie a.c.

Poliţiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Sărat au fost sesizați cu privire la faptul că FRON GEORGIANA DOINIȚA ar fi plecat voluntar de la domiciliu său din Râmnicu Sărat în data de 19 iulie a.c.

Semnalmente: înălțime 1,60 metri, greutate 60 kg, corpolentă, față ovală, păr drept lung, ochi căprui.

Din verificările efectuate a reieșit că persoana ar fi plecat în data de 19 iulie a.c.  împreună cu cei doi copii minori, un băiat în vârstă de 9 ani și o fată de 4 ani, într-o localitate situată în apropiere de București, iar din data de 25 iulie a.c., nu a mai putut fi contactată telefonic. Ulterior membrii familiei au păstrat legătura cu femeia, care le-a comunicat că este plecată de pe teritoriul României, însă nu a dorit să le comunice locația exactă în care se află, posibil orașul Napoli din Italia.

Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.