Marian Ghiveciu, o pierdere pentru PSD

Marian Ghiveciu, o pierdere pentru PSDMarian Ghiveciu și-a dat demisia, luni, din Parlamentul României și a anunțat că va pleca în viitorul apropiat și din PSD. Fostul deputat de Buzău a recurs la acest gest, nemulțumit că nu a primit sprijin pentru a-și duce la capăt proiectele propuse și că nu a putut face mai mult pentru agricultura românească.

Deși a ales să plece, revoltat și de ce se întâmplă în PSD Buzău, Marian Ghiveciu  nu va pleca la alt partid, chiar dacă zvonuri au existat că, după ce Ion Vasile a ratat alegerile, social democratul va migra la UNPR.

E greu să explict oamenilor de ce nu poți face legi mai bune pentru ei. Nu vreau să mai fac politic. Vreau să mă implic în societatea civilă și cu specialiștii din agricultură să reușim să atragem atenția Guvernului ca să aibă o atenție mai deosebită atunci cînd se fac legile, să țină cont și de noi, de societatea civilă și în principal de ce are nevoie mediul rural. De plecat, nu plec la alt partid. Îmi pare că s-a ajuns la această situație, nu voi uita că oamenii mi-au dat sprijinul,că m-au votat și ca să nu-I dezamgesc, am decis să fac asta, nu vo pleca deși multe voci m-au dat pecat la UNPR, la PMP, la PNL. Până la urmă am făcut un act de demntitate. Decât să migrez la un alt partid, să înșel așteptările electoratului meu,  am decis că e mai bien să demisionez – a declarant Marian Ghiveciu.

Marian Ghiveciu era la al doilea mandat de deputat. El era membru în Comisia de Agricultură din Camera Deputaților. Demisia sa din Parlament, dar mai ales demisia ce va urma din PSD reprezintă o pierdere pentru partid, o pierdere ce va fi simțită intens la alegerile ce stau să vină.

Marian Ghiveciu este cunoscut pentru modul în care reușește să-i mobilizeze pe oameni  atunci când trebuie pornită o luptă.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: