Măsuri de siguranță la sfințirea Bisericii Sfântul Sava. Mai multe străzi vor fi închise circulației

Măsuri de siguranță la sfințirea Bisericii Sfântul Sava. Mai multe străzi vor fi închise circulațieiMoment important pentru enoriașii din Buzău. Duminică va avea loc sfințirea Bisericii Sfântul Sava din Buzău, un eveniment la care sunt așteptați mii de enorași din  municipiul reședință de județ dar și din localitățile limitrofe.

Pentru ca evenimentul de mare încărcătură pentru credincioși să nu fie perturbat de incidente, numeroși oameni ai legii, polițiști și jandarmi, vor fi mobilizați în zona lăcașului de cult. De asemenea, polițiștii vor lua măsuri de închidere a traficului pe anumite străzi pe toată dura desfășurării evenimentului.

Astfel, duminică, începând cu ora 07.00, va fi restricţionată circulaţia autovehiculelor pe bulevardul Unirii intersecție cu strada Obor și bulevardul Unirii intersecție cu bulevardul Nicolae Bălcescu, pe sensul de mers București – Focșani.

Conducătorii auto vor fi îndrumați să folosească rutele ocolitoare (de la  bulevardul Unirii intersecție cu bulevardul N. Bălcescu traficul va fi deviat spre Primăria municipiului Buzău – strada Tudor Vladimirescu – sens giratoriu Episcopie).

Restricţiile vor fi instituite pentru buna desfăşurare a evenimentului, iar echipaje din cadrul Poliţiei municipiului Buzău – Biroul Rutier vor acţiona în zonele respective şi vor îndruma corespunzător participanţii la trafic.

Traficul rutier va fi reluat în zonele respective, imediat după încheierea evenimentului.

Conducătorii auto sunt rugaţi să dea dovadă de înţelegere şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri care vor acţiona în zonă pentru prevenirea oricăror incidente.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: