Medicii din Spitalul Județean, cu jalba-n proțap la Consiliul Județean

consiliul-judeteanMedicii din Spitalul Județean Buzău au mers marți dimineață la Consiliul Județean pentru a depune lista lor cu revendicări, în condițiile în care amenință că demisionează în bloc, situație care va genera punerea lacătului pe cel mai mare spital din județ.

Din delegație au făcut parte managerul unității, Claudiu Damian, directorul medical Stanciu Paraschiv, dar și alți medici care au avut funcții de conducere și știu c u ce probleme se confruntă spitalul buzoian.

După mai bine de o oră de discuții, reprezentanții Spitalului au depus lista cu revendicări și au făcut cale întoarsă, sperând că autoritățile vor face ceva pentru ca spitalul să nu ajungă în situația de a se închide.

Cadrele medicale vor salarii mai mari, condiții mai bune de lucru, dar și pentru pacienți, vor prime de instalare mai mari decât cele pe care le primesc, bani mai mulți din PIB pentru Sănătate, gărzi plătite mai bine, și alte revendicări ce pot fi rezolvare în mare parte de Guvern, nu de autoritatea județeană.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: