Metalul Buzău și CSM Rm. Sărat, egaluri în primele meciuri de baraj!

Metalul Buzău și CSM Rm. Sărat păstrează șanse de calificare după primele meciuri de baraj susținute, miercuri după-amiază.
Metalul a jucat la Piatra Neamț și a deschis scorul repede, prin Nedelcu. Fundașul central buzoian a fost angajat în careu după un corner întors până la mijlocul terenului, a pivotat și a șutat din întoarcere, ca un adevărat vârf de atac. Moldovenii au egalat chiar înainte de pauză, prin Patrick Petre, după o lovitură de pedeapsă. După pauză nu s-a mai marcat, astfel că, la 1-1, cu avantajul terenului propriu, Metalul este favorită să meargă mai departe.
Tot 1-1 au încheiat și râmnicenii, dar pe teren propriu, cu Foresta Suceava. La pauză CSM Rm. Sărat era condusă, însă gazdele au egalat prin Matei Constantinescu, în minutul 56. În ciuda remizei de miercuri, CSM păstrează șanse de a ieși cu bine din dubla cu Suceava, întrucât regula golului din deplasare a fost abrogată.
Duelurile celor de la Metalul Buzău și CSM Rm. Sărat continuă sâmbătă, nefiind exclus ca dubla manșă, decisivă pentru promovare, să se joace între cele două echipe buzoiene.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: