Metalul Buzău și CSM Rm. Sărat, victorii convingătoare la reluarea campionatului

Weekend perfect pentru CSM Rm. Sărat și Metalul Buzău, la reluarea Ligii a 3-a de fotbal. Cele două echipe buzoiene de la vârful seriei a 2-a au bifat câte o victorie, acaparând, practic, primele două locuri ale întrecerii.
Vineri, CSM Rm. Sărat a obținut greu cele trei puncte puse în joc, pe terenul celor de la Aerostar, după un meci echilibrat, încheiat cu o victorie „italienească”, 1 la 0. Golul echipei antrenate de Marius Tîrîlă a fost înscris de tânărul Matei Constantinescu, după un șut din afara careului. Lideri la zi ai clasamentului, râmnicenii au un golaveraj de invidiat, 36-7, cu cea mai bună apărare a seriei.
Sâmbătă, Metalul Buzău a învins detașat Sporting Liești, cu 5 la 0. Au marcat Sergiu Arnăutu, fotbalist transferat în iarnă, de două ori, respectiv Tudorică, Antone și Bardaș. Buzoienii rămân în plasa liderului, CSM Rm. Sărat, la patru puncte distanță.
Din păcate, weekend-ul nu a fost la fel de fericit și pentru cea de-a treia echipă buzoiană din eșalonul 3, Voința Limpeziș. Trupa lui Hamza a cedat, 0 la 4, în deplasare, cu Viitorul Ianca.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: