Microbuz în flăcări în afara localității Căldărușanca, din cauza instalației de aer condiționat

imageResize
Momente de groază în urmă cu puțin timp pentru pasagerele unui microbuz care se deplasa spre București, pe E85. În timp ce se afla pe raza localității Mihăilești, în mașină s-a simţit miros de fum, șoferul microbuzului constatând o defecțiune tehnică la instalația de aer condiționat. Speriate, șase femei au coborât şi au urcat într-un alt microbuz al aceleiaşi firme care circula în spate, în aceeaşi direcție.  Șoferul a continuat drumul până aproape de Căldărușanca, când, cel mai probabil de la un scurtcircuit, bordul mașinii s-a aprins. Pasagerele rămase în microbuz au izbutit să coboare înainte ca flăcările să se extindă. Pompierii buzoieni au fost solicitați, prin 112, să intervină la stingerea incendiului, iar la fața locului au fost direcționate două autospeciale cu apă și spumă, fiind trimisă și o Ambulanță SMURD.

Microbuzul venea de la Galați și se îndrepta spre București.Cele 12 femei care se aflau în microbuz mergeau la o ședință, la București. Traficul a fost blocat în zonă până în jurul orei 10.

Polițiștii din cadrul IPJ Buzău au întocmit dosar penal pentru distrugere din culpă prin incendiere, a declarat, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisar Doinița Mihalache.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: