Milea Ionuț, primarul orașului Nehoiu: La final de an, să recapitulăm lucrările și obiectivele publice de investiție în beneficiul comunității

1. Platformă asfaltată pe întreaga suprafață pietonală și de expunere marfă, din Piața de mărfuri agro-alimentare. În continuare se va amenaja spațiul ”hală metalică” pentru comerțul cu mărfuri nealimentare, industriale.
2. Platformă asfaltată integral în curtea Liceului Teoretic ”Nicolae Iorga”;
3. Spațiu de parcare aferent blocurilor 23, 6 și7. Amenajarea parcărilor continuă în jurul blocurilor, înlocuind construcțiile anexe cu caracter sezonier. Necesitatea și utilitatea spațiilor de parcare nu ne permit soluții de compromis.
4. Spațiu de joacă pentru copii în curtea Grădiniței cu Program Prelungit Nehoiu;
5. Modernizarea și dotarea spațiului de joacă pentru copii în satul Bâsca Rozilei;
6. Construire/ amenajare/ dotare toaletă publică centru civic;
7. Reparații capitale la punțile din punctele: Gârboi, Bâsca ”La Fetic”, Valea Nehoiului ”La Moiseni”, ”La Ogradă”, ”La Stanciu”, ”Groapa Manciului” și ”La Purnavel”;
8. Extindere rețea de iluminat public la ”Muchea Mare” și ”Costișă”
9. Consolidare drum sătesc Vinețișu;
10. Amenajare teren jocuri sportive – baschet- ”La Obor”
11. Amenajare punct de interes turistic ”Belvedere” Fluierași.
12. Dotare Spital Orășenesc Nehoiu cu aparatură medicală: Incubator nou-născuți prematur, aparat anestezie, defibrilator portabil, electrocardiograf portabil, trusă de bază ortopedie, set motor ortopedie, sistem de pontaj-acces în spital, sistem de acces secțiile ATI și Pediatrie.
Valoare investiție: 326.187,65 lei. În aparență, ele nu sunt spectaculoase, dar în realitate, au fost necesare.
Proiectele ”grele” urmează a fi derulate, sunt numeroase și importanța lor este dată de impactul pe care îl au asupra unui număr cât mai mare de cetățeni. Vi le voi prezenta, pe fiecare în parte, la semnarea contractului. Cu sănătate, râvnă și răbdare, reușim să realizăm destule! Toate cele bune!
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: