Milea Ionuț, primarul orașului Nehoiu: ”Nu aduce anul ce aduce ceasul”, la Nehoiu

” Nu aduce anul ce aduce ceasul”, unul dintre cele mai frumoase proverbe ale românilor din care învățăm că ceasul bate despre timpul nostru și fiecare bătaie a lui capătă valoare în funcție de noi. Timpul nostru înseamnă acum demararea proiectelor de lucrări publice aprobate, iar vestea bună este că am semnat acum, în luna decembrie, cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Contractul de finanțare nr. 140481/12.12.2022, în cadrul Planului de Redresare și Reziliență, componenta 5 – Valul renovării – Operațiunea ”Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor multifamiliale”.
Vor intra în etapa I de renovare: blocul E1, blocul 23 cu scările A,B,C, blocurile turn 30 și 31 și blocul 28D, care vizează o suprafață desfășurată de 17 346 mp. Valoarea proiectului este20.322.618, 70 lei și va demara în 2023. ”Omul sfințește locul”.
Este ceea ce vă spuneam la anunțul privind reabilitarea spitalului și este același ALEXANDRU STOICA, secretarul de stat în MDLAP, cel cu care am semnat contractul. Împreună facem parte dintr-o echipă extraordinară, cea a PSD, care a dat întotdeauna siguranță, comunităților buzoiene, și știți că acestea nu sunt vorbe mari.
Milea Ionuț, primarul orașului Nehoiu
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: