Mort departe de casă. Un buzoian, plecat la muncă în Italia, a sfârșit pe un câmp iar acum rudele caută bani pentru a-l aduce în țară

carabinieriUn buzoian de 40 de ani, originar din comuna Smeeni, a murit departe de casă iar acum rudele fac apel la cei cu dare de mână să-i ajute pentru a putea aduce pe pământul natal sicriul cu trupul neînsuflețit.

Daniel Răducanu era plecat de 9 ani în Italia, la muncă, acolo unde s-a dus în speranța unui trai mai bun. Deși departe de casă și de cei dragi, omul își făcuse un rost acolo, muncea și era apreciat. Buzoianul lucra în agricultură, fiind cunoscut ca un om muncitor.

Zilele trecute, când afară era o arșiță greu de suportat, bărbatul a lucrat la adunat de pepeni, apoi a mers să aibă grijă de o stână.

A fost găsit pe un câmp, fără suflare, decesul apărând, probabil, pe fondul caniculei.

Acum, rudele răposatului se chinuie să strângă bani pentru a-l aduce acasă și a-l îngropa creștinește.

Oamenii au reușit să facă rost de o mare parte din bani însă mai au nevoie de o mie de euro pentru a putea cere repatrierea trupului neînsuflețit al buzoianului mort în Sicilia.

Cei care doresc să ajute familia buzoianului o pot face luând legătura cu mama acestuia, la numărul de telefon 0768.605.440.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: