Nou termen de judecată în apelul primarului de la Nehoiu, Florentin Lungu, condamnat deja la doi ani si doua luni de închisoare

Nou termen de judecată în apelul primarului de la Nehoiu, Florentin Lungu, condamnat deja la doi ani si doua luni de închisoare Nou termen de judecată dat de magistrați în procesul în care este judecat primarul suspendat al orașului Nehoiu, Florentin Lungu, acuzat de conflict de interese. Pe 5 noiembrie va fi dezbătută din nou speța în care Lungu a primit deja o pedeapsă dată de o primă instanță.

Dosarul se află în faza apelului. Asta după ce în 23 ianuarie Judecătoria Pătârlagele l-a condamnat pe primarul Nehoiului la 2 ani şi 2 luni de închisoare, cu suspendare. Decizia nu i-a fost pe plac alesului local care a făcut contestație.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, primarul suspendat al oraşului Nehoiu a fost condamnat de Judecătoria Pătârlagele la doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare pentru două infracţiuni de conflict de interese, pe motiv că, în timp ce se afla în funcţie, a avizat la plată o factură restantă către firma sa pentru o serie de lucrări realizate la şcoala din Nehoiu, dar şi pentru atribuirea preferenţială a unui contract de lucrări.

Dar, Lungu mai este cercetat și într-un alt dosar în care este acuzat de nouă infracţiuni, el fiind, în prezent, suspendat din funcţia de primar.

Primarul suspendat al oraşului Nehoiu este acuzat de conflict de interese, abuz în serviciu, fals intelectual, reducerea suprafeţei fondului forestier fără drept, instigare la infracţiunile de fals intelectual, abuz în serviciu, distrugere de înscrisuri, tăiere şi sustragere ilegală de arbori.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: