O elevă din Rîmnic are nevoie de votul nostru în finala internațională a concursului „Odysseus II”

13536071_755521934589800_137709355_nO elevă din Rîmnic are șanse reale de a câștiga finala concursului internațional „Odysseus II”  cu desenul „UN HOMME COURAGEUX SUR MARS”. Oana Cristache este elevă în clasa pregătitoare la Școala Gimnazială Nr.1 din Râmnicu Sărat. Ea a fost înscrisă în concurs de prof. coordonator Ștefania Selegian, iar la începutul acestei luni a fost desemnată „Romanian National Winner” la categoria Skywalkers.

Pentru a câștiga faza internațională a concursului, Oana are nevoie de susținerea și votul nostru. Pentru a putea vota, trebuie să dați click pe „Vote with your Facebook account” (în partea de sus a albumului cu lucrările intrate în finală) și apoi căutați mai jos și votați lucrarea „UN HOMME COURAGEUX SUR MARS”.
Acesta este linkul unde puteți intra și vota: http://www.odysseus-contest.eu/skywalkers/winners-runnerups/
Proiectul a ODYSSEUS II își propune să inspire tinerii în toată Europa să se angajeze în explorarea spațială printr-o serie de activități educaționale. Activitatea principală a proiectului este un concurs educațional orientat spre distracție ( Tinerii pentru Space Challenge ), care combină învățarea științifică cu experiența hands-on. Organizat în mai multe runde, concursul se adresează tuturor elevilor și studenților din Europa, indiferent de locul în care trăiesc și indiferent de originea lor culturală sau de limbă. Scopul final al proiectului este acela de a stimula dezvoltarea de oameni de știință calificați, ingineri și tehnicieni în domeniile relevante pentru prioritățile politicii spațiale a UE .
Concursul Odiseu II pentru Skywalkers la care participă Oana Cristache oferă elevilor de la vârsta de 7 la 13 ani, o oportunitate de a se gândi la explorarea spațială, prin crearea unei imagini care să respecte temele concursului.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: