O femeie din Buzău susține că a fost împinsă de la balcon de angajatorul ei italian, enervat că menajera îi ceruse salariul restant

tudora 21
Un scandal pornit de la bani dintre o buzoiancă plecată la muncă în Italia şi angajatorul ei de Peninsulă s-a terminat cu o dramă. Tudora Ediz, de 54 de ani, menajeră în Fiumicino, a căzut de la balconul apartamentului pe care-l avea în grijă, situat la etajul întâi. Victima susține că a fost împinsă peste balustradă de bărbatul cu care se certa. Acum, românca este internată la un spital din Roma.
Nenorocirea s-a produs duminică, în jurul orei 11.40. Buzoianca Tudora Ediz îi reproșa angajatorului său, în apartamentul unde lucra, nerespectarea datei de plată a salariului. La un moment dat, discuția a degenerat, femeia a ieșit pe balcon și, profitând de neatenția ei, bărbatul a ieșit după ea și i-a dat o palmă mai mult împingînd-o, după cum a declarat fiul acesteia.
Din fericire, căzătura nu i-a fost fatală femeii, însă victima s-a ales cu politraumatisme craniene, toracice şi cu o fractură de bazin.
Potrivit poliţiştilor ajunşi imediat la faţă locului, cearta între badantă, așa cum le spun italienii menajerelor, şi angajatorul ei a pornit de la salariul pe care femeia nu îl primise la timp şi pe care s-a hotărât să îl ceară duminică dimineaţă.
Interogat de oamenii legii, angajatorul italian a spus la rândul său că el nu a aruncat-o pe femeie peste balcon, ci că aceasta s-ar fi aruncat singură deoarece era foarte supărată din cauza banilor. Bărbatul a susținut că el nu are nicio vină pentru gestul necugetat al menajerei.
În prezent, românca se află internată la Spitalul San Camillo din Roma cu fractură de bazin, trei coaste rupte, traume cerebrale și probleme respiratorii. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact cum au decurs lucrurile.
Tudora Ediz are 54 de ani, este din Cochirleanca, județul Buzău, este mama a trei copii, doi băieți stabiliți în Italia, și o fată, în Anglia, iar de aproape 4 ani a rămas văduvă.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: