O instituție din Buzău, vizată de atacurile hackerilor

Atacurile cibernetice ale hackerilor pro-ruși de la Killnet continuă să vizeze site-uri web importante din România. După ce vineri, membrii grupului au spart paginile Partidului Social Democrat, precum și ale Ministerului Apărării Naționale, Poliției de Frontieră și al CFR Călători, duminică dimineața, site-ul Directoratului Național de Securitate Cibernetică a devenit și el nefuncțional.

Gruparea Killnet pare să nu se oprească însă aici, iar autoritățile au avertizat instituțiile să își ia măsuri de protecție în cazul în care se confruntă cu atacuri de securitate cibernetică. Aceasta în condițiile în care gruparea Killnet a publicat o listă lungă cu paginile de internet a numeroase instituții din România.

Pe lista hackerilor cu posibile viitoare ținte se numără site-uri ale presei, ale instituțiilor de învățământ, ale hypermarketurilor, ale partidelor politice, ale instituțiilor, ale spitalelor private sau de stat. De asemenea, pe această listă cu site-uri vizate de atacuri cibernetice este și Divizia 2 Infanterie Getica, cu site-ul armata-buzau.ro.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: