O nouă alunecare de teren la Măgura!

UPDATE: Astăzi, specialiștii de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău au impus restricții, pe Drumul Național 10, în localitatea Măgura, din cauza alunecării de teren produse în noaptea de 1 spre 2 martie. Astfel, autovehiculele trebuie să circule în zonă cu maxim 30 km/h și nu vor mai putea efectua depășiri.
Pământul a luat-o, din nou, la vale, în județul Buzău. Noua alunecare de teren a fost semnalată la Măgura, foarte aproape de Drumul Național 10, zonă predispusă și în trecut la astfel de fenomene.
Problemele au apărut în zona kilometrului 26, pe partea dreaptă a șoselei care face legătura Buzăului cu Brașov. Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Buzău s-au deplasta la fața locului pentru semnalizarea corespunzătoare a zonei. Deocamdată, partea carosabilă nu a fost afectată. Specialiștii Direcției de Drumuri Buzău vor monitoriza situația și vor căuta soluții pentru stabilizarea terenului.
Dacă alunecarea va continua s-ar putea ajunge la restricții de circulație. Între timp, autoritățile recomandă șoferilor să circule cu viteză redusă în zona afectată de alunecări.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: