Ocoliți Palatul Comunal!

 

 

Buzoienii sunt sfătuiți să ocolească, o vreme, centrul muncipiului, acolo unde continuă lucrările de modernizare a Pieței Dacia. 

De ieri, șantierul a fost extins, în fața Palatului Comunal, iar trecătorii nu mai pot circula la pas prin fața Primăriei Buzău. De asemenea, muncitorii care modernizează centrul Buzăului au interzis accesul cetățenilor și prin fața intrării principale în Palatul Comunal, până la finalizarea lucrărilor. 

În aceste condiții, până când constructorul va redeschide accesul prin fața Primăriei, buzoienii trebuie să ocolească Palatul Comunal.

 

 

 

 

 

 

 

Intră in comunitatea BuzăuMedia! Află în timp real când publicăm un articol nou pe site, direct de pe Facebook și YouTube.

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe YouTube

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

BuzăuMedia utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru. Apăsând "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie. DA, ACCEPT Mai mult