Peste 130 de abateri sancţionate de poliţiştii rutieri în ultimele 24 de ore

amenzi-politieÎn ziua de 5 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au constatat şi sancţionat 131 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

30 dintre sancţiuni au fost aplicate conducătorilor de autovehicule care nu au ţinut cont de limitele de viteză maxime admise, doi dintre aceştia fiind nevoiți să predea permisul din cauza vitezei cu care şi-au condus autovehiculele. Cea mai mare viteză a fost înregistrată de aparatele radar pe DN2 E85 pe raza localității Costești – 114 km/h – la volanul autoturismului fiind depistat un conducător auto în vârstă de 59 de ani din Ilfov.

Totodată 21 conducători auto au fost sancţionaţi pentru că nu au utilizat centura de siguranţă iar alţi 10 pentru că au fost depistaţi la volanul unor autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice sau pentru că au oprit şi staţionat în alte locuri decât cele special amenajate.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii au reţinut cinci permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză, nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului electric și pentru neprezentarea în termen de 24 de ore de la implicarea într-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de peste 30.000 lei.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: