Petre Emanoil Neagu, votat, din nou de aleșii județeni, în fruntea Consiliului Județean

Petre Emanoil Neagu, votat, din nou de aleșii județeni, în fruntea Consiliului JudețeanȘedința extraordinară desfășurată joi la Consiliul Județean a mers pe repede înainte. Cu un singur punct pe ordinea de zi, consilierii au votat rapid astfel că Petre Emanoil Neagu a fost învestit cu atribuțiile de președinte al instituției, după ce judecătorii de la Tribunalul Călărași i-au interzis lui Cristi Bîgiu să mai vină la serviciu pe durata controlului judiciar.  Numirea a fost făcută prin vot deschis. De la ședință au lipsit consilierii liberali și un consilier PPDD.

Petre Emanoil Neagu va fi vicepreședinte al Consiliului Județean cu atribuții de președinte pe o durată necunoscută la acest moment, cel puțin în intervalul în care Cristi Bîgiu se va afla sub control judiciar.

Reamintim, Cristi Bîgiu este judecat pentru luare de mită în formă continuaă, procesul desfășurându-se la Tribunalul Călăraşi. La termenul de săptămâna trecută, judecătorii i-au impus lui Bîgiu să nu mai meargă la serviciu iar acesta nu a contestat decizia.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: