PMP Buzău, pus pe câștigat alegerile: „Avem candidat, peste valoarea personajelor anunțate”

pmpjpgPartidul Mișcarea Populară se declară pregătit pentru a face față alegerilor care vor avea loc în vara anului viitor. Conducea partidului a declarat vineri într-o conferință de presă că formațiunea a identificat deja și candidatul potrivit care să fie aruncat în lupta pentru câștigarea fotoliului de primar al municipiului reședință de județ.
Deși nu a făcut public numele candidatului la Primăria Buzău, liderul PMP, av. Nicu Cristian, i-a creionat profilul celui în care filiala buzoiană și-ar fi pus mari speranțe în perspectiva alegerilor locale din 2016.
 „Pentru municipiul Buzău, PMP are cel puţin un potenţial candidat. Nu vă voi spune numele acestuia, avem 2-3 potenţiali candidaţi dar ca şi opinie persoanlă eu înclin pentru unul dintre candidaţi, vă spun că  vom miza pe o persoană matură, de 45-50 de ani, cu experienţă în managementul administrativ, instituţional. Nu vom încerca experimente din respect pentru alegători (…) Am convingerea că vom câştiga Primăria municipiului Buzău şi vă spun cu mare convingere, avem candidat.  îndrăznesc să spun şi cu tot respectul pentru numele vehiculate, peste valoarea acestor personaje deja anunţate”, a declarat vineri preşedintele organizaţiei judeţene a PMP. 

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: