Poliţiştii buzoieni fac front comun pentru “VIITORURI CURATE”

Știre de la IPJ Buzău

Sâmbătă, 2 octombrie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău s-au alăturat unei campanii de ecologizare pe cursul râului Buzău, în zona Pătârlagele.

O comunitate în siguranţă reprezintă sloganul activităţii noastre de zi cu zi, aşa că orice proiect ce are ca scop încurajarea cetăţenilor să contribuie individual la binele colectiv, ne provoacă la a participa.

Astfel, cu bucurie şi onoare am dat curs invitației Asociației Alunis Art Center de a ne alătura unei activităţi de ecologizare în Pătârlagele. Nici şeful inspectoratului nu a stat deoparte, a luat materialele necesare şi s-a alăturat echipei sale.

Pe lângă asigurarea ordinii și siguranței publice, polițiștii au dorit să contribuie și la îndemnul către localnici în a susţine un mediu curat și sănătos, pentru a proteja climatul generaţiilor viitoare şi a oferi o şansă corectă la viaţă copiilor noştri.

Sub sloganul „Viitoruri curate, nu viituri murdare” participanţii la activitate au impulsionat cetățenii să conștientizeze importanța adoptării unui comportament responsabil în ceea ce privește protecția mediului înconjurător.

Deşeurile adunate, peste 150 de saci, au fost grupate selectiv, urmând a fi colectate prin operatorul de salubritate care deserveşte zona.

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: