Premierul României, Marcel Ciolacu, la Buzău!

PSD Buzău: Premierul României, Marcel Ciolacu, a participat ieri, la Buzău, la Biroul Executiv Județean al PSD și ne-a vorbit despre proiectele de reformă și despre măsurile ce vor fi implementate de Guvernarea PSD, menite să consolideze România ca stat european și să contribuie la dezvoltarea echitabilă a societății românești. Întâlnirile de ieri au avut ca subiect central agricultura și nevoile fermierilor, ce vor primi în continuare sprijin pentru a asigura necesarul alimentar al României.
Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, a fost la Buzău și a vizitat două ferme de reproducție a suinelor și o fermă agricolă și a participat, de asemenea, la o discuție cu fermierii din județul Buzău, în care s-au discutat măsurile implementate de Guvern pentru protejarea agriculturii și dezvoltarea investițiilor în domeniu.
Programul zilei s-a încheiat cu o vizită la Toamna Buzoiană, târgul tradițional ce adună la Buzău, în fiecare toamnă, cei mai buni producători agricoli și din industria alimentară din județ. Mesajele transmise de distinșii oaspeți creionează un mesaj ce transmite #încredere și promite schimbare în bine, reforme importante pentru țara noastră, echitate socială și guvernare responsabilă, cu impact real asupra societății la nivel național și local.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: