Prima lucrare murală a anului, la Liceul Tehnologic ,,Dimitrie Filipescu” din Buzău

Artiștii buzoieni angrenați în proiectul ,,Sus Muralul” au definitivat prima lucrare din acest an. De această dată, ei au ales fațada Liceulul Tehnologic ,,Dimitrie Filipescu” din muncipiu. Pe cea mai înaltă clădire a unității de învățământ a apărut un unicorn, realizat prin arta origami, pe care este scris mesajul „Viața e ceea ce tu faci din ea„ .
Proiectul ,,Sus Muralul”, prin care se vor realiza și alte lucrări de înfrumusețare a fațadelor unităților de învățământ, dar și a altor clădiri din oraș, va continua, în perioada următoare, în muncipiul Buzău. În acest an, reprezentanții conceptului, cu sprijinul Primăriei, au lansat o nouă provocare pentru buzoieni, în vederea selectării unor imobile pentru a fi pictate.
Alături de fațadele de școli și grădinițe pe care vor să le mai picteze, inițiatorii proiectului caută și fațade de blocuri! Pereții blocurilor trebuie să îndeplinească însă anumite condiții pentru a fi pictați. În primul rând trebuie să aibă o vizibilitate bună, iar locatarii să fie de acord cu acest demers.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: