Primăria Buzău, apel public pentru identificarea locațiilor pretabile investițiilor noi

primaria-buzau-600x330Noua conducere a Primăriei Buzău și-a stabilit ca obiectiv susținerea investitorilor și investițiilor private în municipiu, crearea unui mediu de afaceri stimulativ şi noi locuri de muncă, de aceea a fost lansat un apel public pentru identificarea locațiilor pretabile investițiilor. Astfel, primăria vrea să creeze o bază de date care să fie pusă la dispoziţia celor interesaţi să investească în Buzău.

Având în vedere strategia de dezvoltare a Primăriei Municipiului Buzău pe baze eficiente și sustenabile, de depășire a dezechilibrelor economice și sociale cu care se confruntă astăzi Municipiul Buzău, am demarat un amplu proiect de atragere a investitorilor, mari producători industriali, care să redea Buzăului poziția de top pe care o merit, prin refacerea logisticii și a infrastructurii economice pentru productivitate, performanță și competiție reală.

În acest sens, în urma unor solicitări concrete venite din partea investitorilor de ale pune la dispoziție terenuri și/sau clădiri, contra cost, pentru posibile investiții am solicitat firmelor și persoanelor fizice să ne informeze dacă dețin astfel de capacități.

Vom realiza, în urma culegerii de informații, o bază de date oficială pe care o vom utiliza pentru promovarea Buzăului în mediile de afaceri române și străine, astfel să atragem cât mai multe investiții valoroase„, se precizează într-un comunicat de presă semnat de primarul Constantin Toma.

Cei interesați pot completa un chestionar de identificare, care se poate descărca de pe site-ul Primăriei(www.primariabuzau.ro – Anunţ privind identificarea şi evaluarea locaţiilor pentru posibile investiţii-CHESTIONAR).

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: