Prioritățile lui Petre Emanoil Neagu: deschiderea maternității, drumuri mai bune, condiții optime pentru bolnavii din Spitalul Județean

Reales în fruntea Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a declarat joi că urmărește deschiderea noii maternități de pe strada Victoriei, dar și ca bolnavii din Spitalul Județean să aibă condiții mai bune. Astfel, cât de curând va fi achiziționat un tomograf,  după ce Ministerul Sănătății a alocat fondurile necesare iar Consiliul Județean a putut completa cu partea ce-i revine pentru cumpărarea aparatului atât de necesar într-un spital mare. În plus, vor începe lucrări pentru un nou bloc operator în Spitalul Județean Buzău, un alt punct important fiind reabilitarea termică a unității sanitare.

Pe de altă parte, Petre Emanoil Neagu a declarat că din noua funcție în care a fost învestit joi, mai precis de vicepreședinte cu atribuții de președinte, va urmări ca starea drumurilor să se îmbunătățească.

Trebuie să finalizăm proiectele aflate în derulare. Toata lumea este neliniștită că  nu se mai termină maternitatea, neapărat trebuie să fie finalizat proiectul. Avem, de asemenea, de continuat proiectele pe infrastructura județeană, avem în derulare programul național de dezvoltare locală pentru drumurile Pârscov-Cozieni și Valea Salciei-Sărulești. Se lucrează intens, sper ca în curând să vă invităm la finalizarea lucrărilor pe fondurile europene la drumul județean care leagă Râmnicu Sărat de comuna Buda și – a spus Neagu.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: