Probleme la Prestcom Serv înaintea declanșării auditului la societate. Muncitorii nu mai vor să lucreze pentru că nu au fost plătiți

13162De vineri, muncitorii Prestcom Serv, subordonată Primăriei Municipiului Buzău, refuză să mai meargă la lucru pentru că nu şi-au primit salariile. Drepturile băneşti ar fi trebuit să fie achitate încă din data de 14 august, dar nu au fost virate nici acum. Protestatarii acuză faptul că, din cauza managamentului defectuos, conturile societăţii au fost blocate, iar încasările merg spre creditori în timp ce salariile nu sunt achitate.
Şirul problemelor ar fi început în primăvară, de când societatea nu a mai primit nici o lucrare în municipiul Buzău. În consecinţă, Prestcom nu a mai putut să-şi plătească datoriile aşa că nu a mai trecut mult până când Fiscul a pus poprire pe conturipentru o datorie de 6 miliarde lei.
Joi, consilierii municipali vor aproba şi un audit la societatea Prestcom. Aceasta va fi, de altfel, prima dintre societăţile subordonate Primăriei Buzău unde va începe un astfel de control financiar.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: