Probleme pe drumul spre Bulgaria. Despre ce este vorba!

aglomeratie-vama-giurgiu-ruseProbleme pe drumul de la Giurgiu pe care românii îl parcurg pentru a ajunge pe litoralul bulgăresc. Din cauza lucrărilor de reabilitare la podul de peste Dunăre de la Giurgiu, circulaţia rutieră pe DN 5 (E 85) se desfăşoară îngreunat, pe o singură bandă, la punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis, luni după-amiază, o atenţionare privind restricţiile de la punctul de trecere a frontierei Giurgiu – Ruse.

MAE precizează că pentru evitarea ambuteiajelor se recomandă folosirea următoarelor rute alternative de trecere a frontierei româno-bulgare, în ambele sensuri, atât pentru vehiculele destinate transportului public de mărfuri şi persoane, cât şi pentru autoturisme: DN 56 (E 79) – Calafat – Vidin (rutier), DN 55 – Bechet – Oreahovo (trecere cu bacul), DN 65A – Turnu Măgurele – Nikopole (trecere cu bacul), DN 51 – Zimnicea – Svishtov (trecere cu bacul), DN 3 – Ostrov – Silistra (trecere cu bacul), DN 38 (E675) – Negru Vodă – Kardam (rutier), DN 39 (E 87) – Vama Veche – Durankulak (rutier).

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: