Promisiune încălcată. Transportul public nu va mai fi gratuit din toamnă

oameni-autobuzjpgPrimarul Constantin Boșcodeală anunța în urmă cu mai multe luni că din toamna aceastui an toți buzoienii, indiferent de vârstă și profesie, vor putea circula gratuit cu autobuzele societății TRansbus,.
Cu doar câteva zile înainte de venirea toamnei calendaristice, edilul buzoian  a anunțat că anul acesta nu se poate vorbi despre transportul public gratuit. POate de la anul, a mai spus Boșcodeală.
„Am analizat situația și am ajuns la concluzia că în eventualitatea în care am introduce gratuitate la transportul în comun cu autobuzele Trans Bus,  toți călătorii care utilizează în prezent și transportul public privat ar veni către autobuzele municipalității.  În această situația ar exista unele probleme, dat fiind că la acest moment noi nu avem măcar un autobuz ca să suplimentăm mașinile pe un traseu în situația apariției unei cereri mai mari și astfel am crea blocaje. De aceea am hotărât ca în acest an să mai achiziționăm încă 10 autobuze urmând ca de anul viitor, în condițiile în care bugetul ne va permite, să analizăm introducerea gratuității pentru toate tipurile de persoane”, a declarat primarul Constantin Boșcodeală.

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: