PSD are 3 oameni în fruntea Consiliului Județean. Gabriel Baciu, ultimul venit în echipa de conducere

Baciu-GabrielGabriel Baciu a fost ales joi în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean, urmând să facă echipă cu președintele Petre Emanoil Neagu și cu vicepreședintele Adrian Petre, toți de la PSD.

La votul pentru alegerea celui de-al doilea vicepreședinte au votat 25 de consilieri, 2 voturi au fost anulate, un vot a fost împotrivă iar consilierii PNL s-au abținut de la vot.

„Gândurile pe care le am acum sunt cele pe care le am de atâția ani ca și consilier județean. Se bazează pe niște principii de viață pe care le-am învățat de la cel care mi-a fost diriginte. În esență simplitate, organizare, principii același care am fost atâția ani. Eu nu am alergat după funcții pentru că dacă vroiam poate eram departe. Sunt însă oameni care se autoevaluează și  la momentul ala am considerat că nu eram pregătit. Nu este cazul acum și dacă partidul a avut nevoie de un vicepreședinte și a apelat la mine am răspuns prezent –  a declarat noul vicepreședinte al Consiliului județean Buzău, Gabriel Baciu.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: