Să  fim preventivi în ajun de sărbători

Din buletinul de presă al IPJ Buzău

În data de 15 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii au organizat și desfășurat, împreună cu jandarmi, două activități informativ-preventive în municipiul Buzău, cu scopul reducerii riscului infracţional şi victimal în rândul cetăţenilor. Polițiștii au purtat discuții cu cetățenii pe tema articolelor pe pirotehnice și cât de periculoase pot fi, dar şi despre petrecerea sărbătorilor sezonului rece în siguranţă și prevenirea furturilor/înșelăciunilor specifice perioadei.

Cetățenii au fost informați cu privire la cele mai recente moduri de operare în cazul furturilor și înșelăciunilor, primind totodată recomandări pentru a le preveni.

Pe parcursul activităților au fost abordate şi subiecte legate de necesitatea adoptării unui comportament responsabil pentru prevenirea răspândirii infectării cu coronavirus SARS-Cov-2.

Au fost purtate discuţii cu peste 180 de persoane, cărora le-au adresat recomandări preventive şi le-au distribuit materiale informative.

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: