Schimbarea la față a Galeriilor de Artă. Prima expoziție în spațiul renovat, posibil de Crăciun

Schimbarea la față a Galeriilor de Artă. Prima expoziție în spațiul renovat, posibil de CrăciunDe mai bine de o lună de zile, Galeriile de Artă de pe bulevardul Nicolae Bălcescu unde a funcționat în ultimii ani un bar  au intrat în renovare. Lucrările au fost demarate de Centrul Județean de Cultură și Artă după ce Consiliul Județean a redobândit spațiul și a hotărât să îi redea destinația pentru care a fost construit.

Galerie de Artă încep să arate a Galerii de Artă pentru că trebuie să dăm culturii și artei ceea ce îi aparține.  Lucrările au început în urmă cu aproape o lună și sper ca prima expoziție să o avem în luna decembrie înainte de Crăciun – a declarat directorul Centrului Județean de Cultură și Artă Buzău Adrian Petre.

 În locul fostului bar Bel Ami va fi amenajată o sală de expoziții dar și mai multe spații unde se vor putea organiza ateliere ale meșterilor populari pentru ca toți cei interesați să deprindă tainele meșteșugului popular. Pentru renovarea edificiului Centrul Județean de Cultură și Artă va cheltui aproximativ 4 miliarde de lei vechi.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: