Sfârșit cumplit pentru 2 muncitori de la Frasinu. AU MURIT înecați într-un bazin plin cu apă și mâl

ambulantaTragedie la Frasinu. Doi angajați ai unei societăți cu punctul de lucru în această localitate au murit iar unul se zbate între viață și moarte după ce au alunecat într-un bazin de decantare în care se adunaseră apă și mâl.

Cei trei primiseră sarcina de a curăța acest bazin. La un moment dat, unul dintre muncitori care pătrunsese în bazin s-a blocat în mâl  şi pentru că nu se putea salva a cerut ajutorul colegilor.

Ulterior, al doilea muncitor a intrat în bazin şi a rămas şi el blocat. Un al treilea om a sărit în ajutorul celor doi, dar s-a întâmplat fix același lucru și cu el. practic, toți cei trei  muncitori au rămas blocați în bazinul plin cu mâl și apă.

Sosiți la fața locului, salvatorii de la ISU Buzău și medicii de la Ambulanță au reușit să-l salveze pe ultimul intrat în bazin. El este în stare critică la spital.

În schimb, ceilalți doi muncitori au decedat. Cu toate eforturile făcute de medici, după zeci de minute de manevre de resuscitare, pentru primele două persoane intrate în bazin s-a declarat decesul.

După tragedia de la FRasinu, Inspectoratul Teritorial de Muncă a demarat o anchetă. De asemenea, Poliția a intrat pe fir, pentru ca la final să fie trase concluziile asupra nenorocirii în care au murit 2 oameni în timp ce a treia nu se știe încă dacă va supraviețui.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: