Sinaia, cota maximă pentru Partidul Mișcarea Populară

Sinaia, cota maximă pentru Partidul Mișcarea PopularăSâmbătă, Hotelul Palace din Sinaia a găzduit Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară, la care a participat, alături de Eugen Tomac, Dorel Onaca și președinții de organizații județene și proaspătul membru înscris vineri în partid, fostul președinte Traian Băsescu.

În mod sigur este cel mai important eveniment din viața acestui tânăr partid, Partidul Mișcarea Populară.Înscrierea domnului președinte Traian Băsescu ca membru al partidului reprezintă o onoare oentru noi toți. Și, în mod clar, în clipa în care domnia sa va deveni membru al partidului nostru, întreaga scenă politică se va reseta pentru că președintele este un om politic cu o experiență vastă – declara zilele trecute președintele partidului, Eugen Tomac.

La sosire, întrebat cu ce gânduri a venit la întâlnirea cu colegii de partid, fostul președinte a răspuns simplu: “cu gânduri bune! ”.

La Colegiul Național tema discutată a fost lansarea noii platforme- program a Mișcării Populare( noua denumire a formațiunii politice), dar s-au stabilit și prioritățile politice ale acesteia pentru perioada imediat următoare.

Sinaia, cota maximă pentru Partidul Mișcarea Populară

Una dintre acestea este și Congresul partidului stabilit pentru data de 24 octombrie. Întrebat dacă va candida pentru șefia partidului, Traian Băsescu a răspuns ”nu știu, o să văd!”

Traian Băsescu a făcut referire și la situația geopolitică externă actuală și despre criza migranților, considerând că astfel de subiecte trebuie să facă obiectul unor dezbateri publice.

La întâlnirea politică de la Sinaia a fost prezent și Siegfried Mureșan, purtătorul de cuvânt al Partidului Popular European și europarlamentar PMP.

Delegația buzoiană a PMP Buzău a fost compusă din președintele organizației județene a partidului , avocatul Cristian Nicu și candidatul la Primăria Minicipiului Buzău, fostul comandat al Poliției Buzău, Ion Marin.

Sinaia, cota maximă pentru Partidul Mișcarea Populară

Sinaia, cota maximă pentru Partidul Mișcarea Populară

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: