Spitalele buzoiene nu-și mai deschid porțile pentru vizitatori, pe 22 august. Evenimentul a fost ANULAT

spital-primiri-urgente-buzaujpgSpitalele buzoiene se pregăteau să  primească vizitatori  în cadrul unui eveniment inedit ce nu a mai avut loc pînă acum: „Ziua porților deschise”, care urma să se desfășoare în cinci unități spitalicești de pe raza județului. Evenimentul era programat pe 22 august însă s-a amânat până la o dată necunoscută și din motive care nu ne-au fost transmise.

„Ca urmare a adresei Ministerului Sănătăţii – Cabinet Ministru nr.8561 din 19.08.2015, vă informăm că din cauza aparitiei unor disfuncţii la nivel naţional, în ceea ce priveşte corelarea organizării acestui eveniment în cadrul unităţilor sanitare, în principal din cauza intervalului scurt de timp alocat, evenimentul „Ziua Porţilor Deschise” stabilit pentru data de 22 august 2015 se amână pentru o dată care va fi comunicată ulterior. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, au transmis reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Buzău

 „Ziua Porţilor Deschise” urma să se desfășoare în  Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, Spitalul Orăşenesc Nehoiu, Spitalul de Boli Cronice Smeeni, Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: