Toate drumurile din județ, deschise circulației

Toate drumurile județene sunt deschiseToate drumurile județene sunt deschise începând cu ora 20.00. Circulația rutieră pe aceste drumuri se face în condiții de iarnă.

Toate drumurile naționale care tranzitează județul Buzău, precum și șoselele județene au fost deschise circulației. Drumarii au acționat aproape continuu și aseară s-a reușit deblocarea tuturor drumurilor. Pe cele două sectoare de șosea națională pe care au apărut și cele mai multe probleme s-au instituit restricții de tonaj, mai exact pe Drumul Național 2B este interzisă circulația mașinilor cu masă mai mare de 7,5 tone, iar pe Drumul Național 22 Râmnicu Sărat-Brăila, masa maximă permisă este de 3,5 tone. Totodată și cele două sectoare de drum județean, respectiv Luciu-Rușețu, Lipănescu-Cotorca au fost redeschise circulației aseară. Astfel, în prezent se poate circula în condiții de iarnă pe tate drumurile din județul Buzău

Tot de astăzi, și elevii au fost chemați la cursuri, după ce luni orele au fost suspendate din cauza vremii neprielnice. Excepție fac cele trei școli din comuna Balta-Albă, localitate în care se mai lucrează pentru deblocarea unor tronsoane comunale.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: