Traian Băsescu la Congresul PPE de la Madrid

Traian Băsescu la Congresul PPE de la MadridFostul președinte este omniprezent pe scena politică, dovedind o forță de zile mari. După înscrierea în PMP, Traian Băsescu este tot mai activ în politica românească. Acesta va participa ca invitat special la lucrările Congresului Partidului Popular European, care va avea loc la Madrid pe data de 22 octombrie.

Popularii europeni își vor desemna noua conducere și vor aborda subiectele fierbinți referitoare la provocările cu care se confruntă Europa. Vor fi prezenți 2000 de participanți din 40 de țări. România va fi reprezentată de partidele membre ale PPE – PNL, UDMR, PMP și PNȚCD. Actualul vicepreședinte al PPE, Anca Boagiu, se înscrie pentru un nou mandat ca vicepreședinte. La lucrările congresului și-a anunțat prezența și senatorul Teodor Atanasiu, alături de europarlamentarii români care sunt invitați de drept.

Conform unui comunicat din mediul online, Traian Băsescu are stabilită și o întâlnire cu comunitatea românească din Madrid.

Românii care vor să se întâlnească cu președintele Traian Băsescu sunt invitați să vină miercuri, la ora 19.30, în fața Hotelului NH, Avenida de la Constituccion nr. 75, Coslada, Madrid, cod 28820. Între orele 20.00-22.00, președintele va dialoga și va răspunde întrebărilor celor prezenți – se spune în comunicat.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: