UPDATE – ULTIMA ORĂ: 4 morți pe DN 2 E 85, la limita dintre Râmnicu Sărat și județul Vrancea

accident

UPDATE 2: Trei dintre cele 4 victime din accidentul produs luni la Râmnicu Sărat provin din aceeași familie. Este vorba despre bărbatul de 45 de ani, soția sa de 43 de ani și despre fiul celor doi, un adolescent de 17 ani. Cei trei fuseseră preluați, probabil, de la aeroport de bărbatul de 67 de ani și se îndreptau spre casă, spre Adjud. La limita dintre județele Buzău și Vrancea, șoferul Matizului, respective bărbatul de 67 de ani a intrat într-o depășire riscantă și s-a izbit în plin de un autotren condus de un ucrainean. Cei patru ocupanți ai Matizului nu au avut nici o șansă la viață.

UPDATE: “ Din primele date rezultă că un autoturism care circula din direcția Buzău către Focșani pe fondul angajării într-o depășire neregulamentară a intrat in coliziune cu un autotren condus de un cetățean ucrainean de 41 de ani. În urma impactului a rezultat decesul a patru persoane din autoturism, respective șoferul de 67 de ani, un bărbat de 45 de ani, o femeie și un adolescent”, a declarat luni purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Doinița Mihalache.

Șoseaua europeană a mai luat 4 vieți. Un cumplit accident de circulație s-a înregistrat luni după amiază pe DN 2 E 85, în zona Hanului Carpatin, la limita dintre Râmnicu Sărat și județul Vrancea.

Potrivit Poliției Buzău, 4 persoane au murit în urma coliziunii dintre un autoturism Matiz și un Tir, accidentul producându-se în condiții neelucidate încă.
Victimele sunt 3 adulți și un copil, identitatea lor urmând a fi stabilită de anchetatori.
REVENIM CU DETALII!
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: