UPDATE-ULTIMA ORĂ: Casă de vacanță din Tisău cuprinsă de flăcări

isu

UPDATE: Casa de vacanță din Tisău a unui bucureștean a ars în totalitate, în urma incendiului izbucnit la orele dimineții. La orele prânzului, pompirii sunt încă la fața locului și încearcă să lichideze flăcările însă de salvat din casă nu se mai poate salva nimic.
Se pare că fulgerele înregistrate în zonă vineri dimineață sunt cauza dezastrului, dar cercetările continuă.
Pagubele sunt semnificative având în vedere că locuința a fost distrusă complet. Au putut fi salvate din calea focului doar anexele gospodărești și câteva bunuri pe care sătenii au reușit să le scoată din flăcări înainte de venirea echipajelor de la ISU Buzău.

ȘTIREA INIȚIALĂ: O casă de vacanță din Tisău a fost cuprinsă de flăcări, vineri dimineață, pompierii fiind alertați de un localnic care a observat fumul care iese din imobilul în care nu locuia nimeni.

Casa de vacanță ar aparține unui bucureștean care nu se afla în imobil la momentul izbucnirii incendiului. Pompierii s-au deplasat la Tisău cu două autospeciale cu care vor încerca să stingă flăcările, misiunea fiind îngreunată de faptul că imobilul, în suprafață de aproximativ 15o de metri pătrați este construit integral din lemn.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: