Un bărbat din Săhăteni, acuzat că a violat-o pe fiica, de 8 ani, a concubinei dar și pe propriul copil

fetita-violataCaz incredibil la Săhăteni! Un bărbat de 37 de ani este acuzat că a violat o fetiță de 8 ani, fiica concubinei, şi că ar fi încercat să-și abuzeze sexual, în urmă cu ceva timp, și propriul copil, pe când fata avea 12 ani. Autorităţile au aflat de faptele bărbatului după ce o rudă l-a reclamat la primărie. După o anchetă în familie și la școala unde învață fetele, asistentul social a anunțat Poliţia şi Direcţia pentru Protecţia Copilului.

Anchetatorii au aflat că fata concubinei a fost violată în urmă cu aproximativ o lună, la stâna unde bărbatul avea grijă de animale. În urmă cu doi ani, individul a încercat să-și abuzeze și fiica pe care o are dintr-o căsătorie anterioară. Aceasta însă nu a vrut să recunoască nimic din ceea ce spun rudele.

Sâmbătă, după ce s-a aflat despre faptele sale, individul a încercat să se omoare dar a fost împiedicat de câțiva localnici.

Acum este internat la Spitalul de Neuropsihiatrie din Sapoca, iar pihiatrii urmează să stabilească dacă a avut discernământ în momentul în care a comis faptele de care este acuzat. Polițiștii așteaptă acum rezultatele examinărilor medico-legale.

Cele două fete au fost internate într-un centru de plasament pentru consiliere şi supraveghere.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: