Un subprefect la Palatul Comunal

ovidiu-AnghelÎnceputul de toamnă fierbinte în politica buzoiană nu se dezminte. Un nume cu vechi ștate politice vine să tulbure lupta pentru fotoliul de edil al Buzăului.

Fostul subprefect Ovidiu Anghel, actualul director al Electrica Furnizare , este candidatul UNPR pentru primăria municipiului reședință de județ.

Dintre toate partidele politice accesibile, UNPR a fost singurul care și-a însușit pe deplin proiectul pentru municipiul Buzău.  Echipa care va duce la îndeplinire acest lucru, va fi creată atât din oameni care nu au mai făcut politică până acum, dar și din persoanele serioase care au fost dezamăgite de alte partide. Vom avea o ușă deschisă pentru cei care vor susține proiectul de dezvoltare a municipiului Buzău pentru următorii patru ani. Și nu în ultimul rând ne adresăm acelui segment de 50% al nehotărâților, care vor voi să schimbe ceva în viitor, pe care-I cooptăm în proiectul, strategia și echipa noastră. Va fi un proiect de management administrativ, bazat pe îndelungata activitate procesată atât de mediul administrativ, dar și al businessului. Vom conferi oferta noastră de colaborare și mediului de afaceri buzoian.  La această oră, când toată lumea fuge de la primărie din cauza DNA-ului, noi venim către primărie pentru a demonstra că se poate administra și în alt mod – ne-a declarat ing. Ovidiu Anghel.

Ovidiu Anghel a ocupat funcțiile de responsabil marketing la REBU București, director al Poștei Române, sucursala Buzău, subprefect, iar din 2011 până în prezent este director al sucursalei Electrica Furnizare. A părăsit funcția de subprefect “  pentru a putea reveni în politică “, declara în 2011 ing. Ovidiu Anghel.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: