UPDATE: Grav accident de circulație în afara localității Costești. Bilanțul inițial: 7 răniți, între care și copii

Grav accident de circulație la Cioranca. Bilanțul inițial: 7 răniți, între care și copiiCumplit accident de circulație în afara localității Costești pe DN 2 E 85, marți seara. Din primele informații, două autoturisme s-au ciocnit frontal, pe șoseaua europeană, în urma coliziunii foarte puternice rezultând 7 victime, spun polițiștii. Din primele informații, printre victime s-ar afla și copii. Starea lor nu este cunoscută în acest moment, mai grav fiind se pare șoferul unuia dintre autoturismele implicate. Bărbatul a ramas încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii, la acest moment fiind resuscitat.

Circulația pe DN 2 E 85 este blocata marți seara. Revenim cu informații.

UPDATE:

Polițiștii revin cu informații despre accidentul din afara localității Costești Șoferul unui autoturism a încercat să depășească un utilaj agricol, a intrat pe contrasens unde a lovit două mașini.

Un bărbat este în stare gravă. Este vorba despre șoferul mașinii care a intrat pe contrasens.

Bărbatul este resuscitat iar traficul este în continuare blocat.
UPDATE:
Medicii de la Ambulanța și SMURD nu au reușit să-l salveze pe bărbatul care a provocat accidentul în afara localității Costești și care se afla în starea cea mai gravă. Decesul a fost declarat după zeci de minute de manevre de resucitare efectuate în zadar. Trei copii au fost transportați la spital. Traficul a fost reluat în jurul orei 20.55.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: